Golf A
       
         

De sportfaciliteiten van de regio zijn hoogstaand, maar het is toch vooral de golfsport die hier hoogtij viert. U vindt hier een aantal van de meest prestigieuze golfcourses in Zuid-Europa.

Catalonië is één van de leidende golfcentra van Europa. Vele kwaliteitstoernooien worden hier gespeeld op de veelheid van golfbanen die hier te vinden is en die zondermeer behoren tot de beste van Zuid-Europa.

Voor de golfer biedt de regio excellente faciliteiten en exclusieve banen met de voordelen van het aangename klimaat en op enige afstand van de activiteit van het vakantieseizoen. Hieronder vindt u een kaartje met alle banen in de omgeving van l'Estartit, die alle een uitdaging bieden voor de ervaren speler, maar ook een aangename activiteit betekenen voor spelers met een hoge handicap. De ligging van de Catalaanse golfbanen is geweldig, met uitzicht op de Middellandse Zee in het Oosten en de sneeuwbedekte Pyreneeën in het Noorden. Onderstaande links geven u meer informatie over de banen.


P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta P&P Gualta Reial Club de Golf de Cerdanya Golf Fontanals de Cerdanya Club de Golf Camprodon P&P Ecogolf Lloret P&P Golf Garrotxa P&P Golf Peralada Peralada Golf Club Torremirona Golf Club Mas Pages Golf - P&P i Par 3 P&P Gualta Emporda Golf Club Golf Serres de Pals Club de Golf Pals Club de Golf Girona P&P Franciac Golf PGA Golf de Catalunya Golf Centre Solius - P&P Club de Golf d'Aro P&P Platja d'Aro Club de Golf Costa Brava L'Angel de Lloret Golf Papalus Lloret - P&P